I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 22 May 2012

Kerja Kahwin 07.07.12

Wee.. Olla,

Hi kawan-kawan,just nak pdate on the wedding preparation nad how excited i am.. Kite telah membuat satu kertas kerja yang bertajuk Kerja Kahwin Hafizah & Nazmi.. Hehe..  Ape yang ade dalam nie adalah list which yang penting dan yang paling best ialah ianye bergambar.. Best tak? Nak tgk tak rupe die? taraaa...


Kerja Kahwin
07.07.2012
Hafizah
&
Nazmi

 Bedroom Deco



 Kite prefer bedroom yang deco die sangat simple and cute macam nie.. cute tak kawan2? Gamba nie da lupe ambik kat mane. So, klu tuan die tertengok mntak ampun..

Solemnization Dais

 

Ok, nie adalah pelamin nikah yang kite idamkan.. Tapi nak cuba buat sendiri sebab nikah nanti kat dalam rumah. So, tak boleh la nak guna pelamin sanding.. Doakan kite berjaya buat pelamin ni eh.. Tq

 Reception Dais


 Jeng..jeng..jeng... Ini adalah pelamin sanding kite.. tapi look alike je la.. Sebab pelamin kite tu amik dalam majalah pengantin..So, cari dalam google takde.. Tapi ala-ala macam nie la.. cute tak? Ala-ala english la konon.. hehe..

So, Thats all for tonite.. Banyak lagi page tapi kite share sikit2 la baru surprise.. hehe..Ape pendapat korang? Macam la ade yang tengok.. Da la blog da lame tak update... 

Ok la tu jer.. Nite..Nite..

There was an error in this gadget