I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 11 February 2013

Our Lil' Sis Birthday!!!



Wee.. Olla..

Assalamualaikum again.. Hehe.. Nie nak mengupdate event yang da terlepas dolu-dolu.. Nie surprise for my Little sister cik yaya busuk tuh.. hehe..

This party was simple but happening.. Kami just bought a cake at secret recipe (my hubby and me favourite's cake creme brulee) and celebrate kat cafe akak kami Pappardelle.. So, happy belated birthday my dear sis.. Cam biase jom layan gambo..

anak-anak wek kami.. haha


saat menunggu detik 12 malam



piece.. we are happy family


amboi..gembira dapat cake camtu sekali




happy birthday!!
Tu jer
^_^

Happy Birthday Sayang!!!


Wee.. Olla...

Assalamualaikum and morning sunshine.. Da lame tak mengupdate blog.. Weehee.. seronok nak menulis bile duk sorang-sorang kat rumah.. Hubby pegi keje so bolehla ak bermalasan di rumah.. Just to share memory we had mase celebrate my hubby's birthday 26 november last year.. Da lame baru nak ngadatenyer.. Apa la kan.. But its ok la..

Actually aku and his family buat surprise party.. not party la just makan-makan.. I found that he is so happy when gathering with his family so i decided this year nak celebrate ramai-ramai and make it his birthday present.. Luckily he loves it. So, jom layan picture je la..







Enjoy your life!!!!!

Wee.. Olla..

Assalamualaikum,

Wah..seronok sangat dapat cuti berhari hari.. Padahal bangsa lain yang raya.. Tapi takperla.. da namepon satu malaysia.. Susah giler nak online sejak bersuami nie.. Banyak tanggungjawab.. Dengan nak jaga suami lagi.. jaga rumah lagi.. Keje lagi..Tapi itu la kahidupan..Yang penting kita enjoy..

Ade banyak sangat yang berlaku dalam hidup aku sejak akhir-akhir nie.. Most of them yang baik tapi ade satu yang tak baik yang sangat penting dalam kehidupan hari-hari aku.. Tapi aku tak mengalah and tetap percaya Tuhan dah tentukan hak masing-masing.. so, aku tak perlu la nak fikir sangat sebab dah tentu hak ak pon Allah dah reserved kan untuk aku.. Aku cumer perlu doa Dia tunjuk dalam masa terdekat.. Amiinnnnnnn....

Ok.. This is just short entry to warm up.. 



Tu jer..
Tata
^_^
There was an error in this gadget