I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 19 January 2012

Thursday Thrill Give Away by Kertas Cantik

Wee.. Olla..



Hai dearist B2B and kawan2.. Hari nie cuti and as usual what i did was survey for anything for my wedding.. I always berangan wanted to have simple brown paper bag for doorgift untuk my wedding nanti. and guess what i found this blog Kertas Cantik and surprise lagi ader give away from them. Tuhan seperti mendengar doa ku.. hehe

Kertas Cantik ialah sebuah blog yang menjual pelbagai jenis dan bentuk kertas yang cantik-cantik. Diulangi yang cantik-cantik only ok.. Tag yang cute and boleh customize mengikut citarasa sendiri. Yang paling penting die ade jual Doilies Brown Paper Bag yang sangat cute seperti yang aku bayangkan selama nie.. Tak caye cube tengok betape cutenyeeeer mereka di bawah:


Why i want them so much on my wedding ialah kerana:
<<They are sooooo affordable>> 
<<They are sooooo beautiful>> 
<<They are sooooo cheap>> 
<<They are sooooo cute>> 
<<They are sooooo comel>> 
<<They are sooooo gorgeous>> 
<<They are sooooo hansome>> 
<<They are sooooo simple>>  
<<They are sooooo stylo>> 
<<They are sooooo unbelievable>> 
<<They are sooooo unique>> 
<<They are sooooo up to date>> 
And because i want them sooooo much

For summarization, Kertas Cantik is where your imagination come to reality. Believe me.. check out their blog  sini.

Tu jer cayang
Luv me
^_^

DIY hantaran tunang - Me to Him

Wee.. Olla..

Hai all, rindu kat my chocstrawberies. hehe.. Lame giler tak update entry.. Janji nk upload gamba hantaran pon da berkurun.. da basi pon.. hehe.. Ok la mase tunang hari tu kami buat 5 balas 7 jer.. So, kite bg die 7.. Semua hantaran nie dideco oleh my sis tp idea from me.. 

Actually kite nak buat sendiri tapi kepala tak tenang tak boleh nak buat. So, kite transfer idea to my sis n lil' sis and tadaa... They know exactly what i want. Simple but nice. From me to him theme color is black & green but i added bunga color pink ckt2 because its my fav color. It turn out very nice.. I adore them.. Macam sayang nak kasi hari tu.. Tapi tetap kasi dengan ikhlas.



Mari kite tengok lebih dekat and fyi bunga yang kite guna tu bkn fresh flower tapi nampak sangat real sume orang sentuh sebab tak pasti asli or tak.. Cantik sangat.. Tapi mahal sebab tu letak cikit jer.. Kalau nak beli dari SSF ok.. 

Green Apple

Towel

Chocolate & biscuit from famos amos

Kain Pelikat

Adidas Shoes

Barang penjagaan diri - Body Shop
Cupcake
Tu ajer kawan2.. Nanti kite update entry pasal hantaran from him to me plak ok.. The theme color is white & Green.. Tunggu...

Tu jer cayang.
Luv me
^_^
There was an error in this gadget