I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 13 April 2012

Shopping Hantaran @ Johor Premium Outlet

Wee.. Olla..

Hye, this is my 2nd post today... Nak share saat2 indah mase kami pegi shopping hantaran kat JPO bulan Feb hari tu.. Just the two of us.. Actually kami pegi balik hari sebab jimat.. Malas la nak pegi sewa hotel. Nak kene sewa 2 pulak tu.. membazir kan? So, nanti la kita pegi mane2 lepas kawin.. Senang sewa 1 bilik jer.. jimat..

So, kami bertolak pukul 7 pagi and memang tak sempat nak g tempat lain.. Spend the whole day kat situ searching for barang-barang hantaran.. Nie ade gamba yang kami sempat snap kat c2.. Gamba lain kat fon Mr fiancee.. huhu.. lupe nak bluetooth.






Mase nie muke sangat teruk.. Taktaw la kenape.. mgkn sangat stress sebab kawin nie kut... huhu.. Nasib baik da beransur pulih.. but ape yang sweet dan terharu my fiancee still puji kite cantik... Saaaayang B..

Tu je la..
^_^
tata 

You are the number one for me

Wee.. olla..

Hye my strawberies and my readers if any.. haha.. lame sangat neglected this blog.. too bz doing wedding preparation.. Oh ya.. a lot to share with U actually. Ape lagi.. how i made my wedding preparation la.. 



Sekarang sangat serabut with a lot of things.. kepala rase nak pecah... Rumah blum siap cat lagi.. Tilam belum beli sbb bilik belom siap cat.. huhu.. malas nak serabutkan ruang.. will update on the preparation later.. But i already bought the hantaran and baju untuk bonda siblings and my my flower girls & boys.. hehe 


I also already decide on what kind of door gift to give to my guess. But tak beli lagi sbb takde tempat nak letak. 

Not forget my hantaran to him.. already decide on what theme and color to use.. Tapi tak beli lagi sbb takde mase lagi nak pegi and still surveying place to buy mane taw ade tempat yang lagi murah.. hehe budget la katakan... 

Lastly the cake.. This is the most easy decision i can make.. Banyak gambar kat internet boleh jadikan reference. hehe.. contoh kat bawah nie..


Ok la.. tu jer.. takde ape da nak tulis.. Nanti kite update lagi. Lalala

Lastly, Thats all for today,
tata
^_^
There was an error in this gadget