I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 26 October 2012

salam aidiladha

Wee..olla 

Assalamualaikum, salam aidiladha..alhamdulillah kpd yg buat ibadah  korban ..Semoga dimurahkan rezeki dan  dirahmati  Allah ..amin .. hehe.. 

It's a very grateful day which we as one family can gathered again together with my beloved husband.. what a blissful day.. thanks to Allah ..

Ok.. saje  nak  share gamba  me with my hubby yg cubby  ni..





Ok,saje pose pasan cute citu wlaupun berbackgroundkan bilik anak sedara ku  yg cantik  sgt tuh ..selamat hari raya semua.

Tu jer  yep
^_^

Tuesday, 23 October 2012

Wordless Wednesday




Tu jer cayang
Luv me
^_^

Sunday, 14 October 2012

Pre-Wedding wEE

Wee.. Olla...

Hai, hehe harini baru boleh nak bekarya sebab ade broadband pinjam akak ipar punyer.. hmm.. maklumla baru pindah umah and everything still in progress so malas nak menambah monthly commitment selagi umah tak penuh.. kononnyer la..

Well, actually nak share gambar pre wedding sebelum kawin ritu.. da nama pon pre wedding sah2 la sebelom kahwin.. perlu ke nak bagitaw.. (sesengal sebab bangun tido and tak mandi lagi) hehe.. Takper coz en somi belom balik.. busuk sikit takpela kan.. haha..

Walaupon blog aku nie da kucar kacir tak menentu url nye ak tetap nak update my choc_ strawberry ni sebab da lame tak bercerita or get a chance to story kat my blog.. bz katenyer.. wahaha..

Takperla.. semalam da intro.. hari nie kite layan gambar pre wedding dulu.. Then boleh layan gamba wedding kitorang yang comel lote tu (haha pasan plak)... Jom layan..


sekitar persiapan

 
Terukir di bintang


 
merenung masa depan
Ok tak? idea ade tp time tak cukup time tuh.. huhu.. Tapi nak berterima kasih kat syanaz and Que kerana sudi menjadi photographer kami.. terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu..lalala..eh terjiwang plak..Until next entry...
 
 
Tu jer sayang..
Luv me
^_^
 


Yeay... Da kahwin

Wee.. Olla,

First of all Assalamualaikum for all muslims and hai for non muslims..
Anyway i just want to story about what happen since 3 months I've been my cyuk's wife.. hooray..hooray..

I didn't imagine that life as a wife this great.. See how happy i am now.. anyway now we already moved to our own house, i meant we rent the house but apparently it's ours for time been.. We have nothing but bedroom set.. a television and a coffee table which i used to put the tv.. huhu.. we want to start with crawling until we can run.. I mean start with no help by other people... yes we can.. hehe poyo tak? Tapi kalau ader nak bagi set meja makan ke.. set sofa ke.. kami terima.. haha

Ok, thats all for warming up my little fingers yang da keras and otak yang da membeku sehingga negative degree.. Will be seeing u again my chocstrawberies.. 

Tu jer sayang..
Luv me
^_^


There was an error in this gadget