I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 19 January 2012

DIY hantaran tunang - Me to Him

Wee.. Olla..

Hai all, rindu kat my chocstrawberies. hehe.. Lame giler tak update entry.. Janji nk upload gamba hantaran pon da berkurun.. da basi pon.. hehe.. Ok la mase tunang hari tu kami buat 5 balas 7 jer.. So, kite bg die 7.. Semua hantaran nie dideco oleh my sis tp idea from me.. 

Actually kite nak buat sendiri tapi kepala tak tenang tak boleh nak buat. So, kite transfer idea to my sis n lil' sis and tadaa... They know exactly what i want. Simple but nice. From me to him theme color is black & green but i added bunga color pink ckt2 because its my fav color. It turn out very nice.. I adore them.. Macam sayang nak kasi hari tu.. Tapi tetap kasi dengan ikhlas.



Mari kite tengok lebih dekat and fyi bunga yang kite guna tu bkn fresh flower tapi nampak sangat real sume orang sentuh sebab tak pasti asli or tak.. Cantik sangat.. Tapi mahal sebab tu letak cikit jer.. Kalau nak beli dari SSF ok.. 

Green Apple

Towel

Chocolate & biscuit from famos amos

Kain Pelikat

Adidas Shoes

Barang penjagaan diri - Body Shop
Cupcake
Tu ajer kawan2.. Nanti kite update entry pasal hantaran from him to me plak ok.. The theme color is white & Green.. Tunggu...

Tu jer cayang.
Luv me
^_^

No comments:

There was an error in this gadget