I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 13 April 2012

Shopping Hantaran @ Johor Premium Outlet

Wee.. Olla..

Hye, this is my 2nd post today... Nak share saat2 indah mase kami pegi shopping hantaran kat JPO bulan Feb hari tu.. Just the two of us.. Actually kami pegi balik hari sebab jimat.. Malas la nak pegi sewa hotel. Nak kene sewa 2 pulak tu.. membazir kan? So, nanti la kita pegi mane2 lepas kawin.. Senang sewa 1 bilik jer.. jimat..

So, kami bertolak pukul 7 pagi and memang tak sempat nak g tempat lain.. Spend the whole day kat situ searching for barang-barang hantaran.. Nie ade gamba yang kami sempat snap kat c2.. Gamba lain kat fon Mr fiancee.. huhu.. lupe nak bluetooth.






Mase nie muke sangat teruk.. Taktaw la kenape.. mgkn sangat stress sebab kawin nie kut... huhu.. Nasib baik da beransur pulih.. but ape yang sweet dan terharu my fiancee still puji kite cantik... Saaaayang B..

Tu je la..
^_^
tata 

1 comment:

outbound training malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Hargailah hari kemarin,mimpikanlah hari esok, tetapi hiduplah untuk hari ini.,
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

There was an error in this gadget