I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 14 October 2012

Pre-Wedding wEE

Wee.. Olla...

Hai, hehe harini baru boleh nak bekarya sebab ade broadband pinjam akak ipar punyer.. hmm.. maklumla baru pindah umah and everything still in progress so malas nak menambah monthly commitment selagi umah tak penuh.. kononnyer la..

Well, actually nak share gambar pre wedding sebelum kawin ritu.. da nama pon pre wedding sah2 la sebelom kahwin.. perlu ke nak bagitaw.. (sesengal sebab bangun tido and tak mandi lagi) hehe.. Takper coz en somi belom balik.. busuk sikit takpela kan.. haha..

Walaupon blog aku nie da kucar kacir tak menentu url nye ak tetap nak update my choc_ strawberry ni sebab da lame tak bercerita or get a chance to story kat my blog.. bz katenyer.. wahaha..

Takperla.. semalam da intro.. hari nie kite layan gambar pre wedding dulu.. Then boleh layan gamba wedding kitorang yang comel lote tu (haha pasan plak)... Jom layan..


sekitar persiapan

 
Terukir di bintang


 
merenung masa depan
Ok tak? idea ade tp time tak cukup time tuh.. huhu.. Tapi nak berterima kasih kat syanaz and Que kerana sudi menjadi photographer kami.. terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu..lalala..eh terjiwang plak..Until next entry...
 
 
Tu jer sayang..
Luv me
^_^
 

There was an error in this gadget