I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 2 November 2011

Advance Makeup with Dya Romantika & Photoshoot with Annas Easkey Part II

Wee.. Olla..

Assalamualaikum dear all peeps,

Da lama sangat rase tak update blog ni.. Da berhabuk.. Maklumla tak berape nak sihat.. baru recover nie.. Lame giler ak cuti keje.. Masuk keje sehari terpksa cuti lg sbb tak sihat.. Cian team mates aku.. Da la kilang shutdown.. So sorry.. Pergh.. tu la penangan berjalan sakan.. Yang penting habis duit.. huhu... cian bank aku da miskin.. Tu la yang aku malas nak jalan-jalan nie.. Tp takper yang penting aku happy.. lalala

Ok, actually ak nak share experience pegi kelas dya ni.. hehe.. Best sangat and i was learned from the basic on how to take care of my face.. Dari cuci muka and my skin type.. Camne nak pilih foundation and how important is the moisturizer.. Haaaa... kagum tak? (aku syok sendiri.. ok) haha..

Ok kan pas kelas nie we should have a photoshoot with the famous annas easkey.. But he cannot make it on that day.. So, the photoshoot was postpone this December.. Its ok because bersebab ak nak g sana lagi.. wahaha...

Anyway, ak smpat gak amik gamba with Dya nie..ce tgk.. ce tgk...Comey tak die? Comey kan?

Ni plak Qaseh yang join kelas ni jugak.. and die macam assistant Dya in making.. best kan..
Tu jer gamba yang aku amik ng hp buruk aku nie sbb kami sebok duk bergamba gn camera canggih akak sorang lg.. hehe... and the reason aku sepia kan sumer gamba ni sbb muke aku make-up tak cantik.. haha.. sbb ak make-up sdr.. mane nak cantik kalau org ajar lain ak buat lain... haha..

Ok, selain tu ak share gamba ak and family bersuke ria.. Time nie baru nak balik dari ikea.. Shopping perabot.. Best tempat nie.. ak da byngkan mcmmne rupe umah ak nanti.. sume mcm mampu beli.. macam la...haha..

Cute pija in red... wahaha

Putra Aidil the hero

Putra Amanai the cutest


My mom, cik yaya, & cik mas tengah pungah barang dalam kete.. haha
Seb baik muat.. klu tak.. waaa


Puta Aiman ngade

Ok, tu jer la kut,, nanti aku update lagi.. mungkin this month banyak mase lapang.. yeay... boleh update blog my Chocstrawberries everyday & nite.. haha berangan mcm rajin sangat.. mungkin dlm mimpi boleh kut..

Ok, tu jer la cayang..
Luv me k
^_^

3 comments:

~Nana BamBam~ said...

Annas tuh....wuyoh :P

Marniey said...

cumel aidil tidur dlm troli :P

ChocStrawberries said...

marnie: aah mmg cumel pon.. anak buah kesayangan..

Nana: Tu la spl.. Annas easkey.. Minat hasil kerja die

There was an error in this gadget