I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 18 November 2011

What's in me?

Wee.. Olla..

Wah.. after a year a month and 17 days.. bestnyer.. hehe... Ok aku takde buat pape hari ni so just wake up early in the morning bcoz mr fiance kejut nak wish gud bye die nak g kenduri sedara kat terengganu.. Ajak ak tapi malas sangat g trganu.. Da terlalu kerap g sane mgu nie BUT still tak sempat singgah kat masjid kristal.. huwaa.. shame on me.. sob..sob...

Sambung.. then mandi, basuh baju, kemas umah.. Rase lapa.. drive g beli kfc and The star.. hehe Then, balik umah makan, bc paper (selak je actually), jemur kain..  Layan masterchef US s2 yang byk kali gile da ak tgk.. Now watching Ugly Betty S2.. hehe

Tu jer citer mengarut aku hari ni.. Nak share picture jer.. hehe

Luv this picture,, tq akak suraya..

yes.. ak pose bit over.. lalala

1 comment:

~Nana BamBam~ said...

like that picture..santek :)

There was an error in this gadget