I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 21 October 2011

Advance Makeup with Dya Romantika & Photoshoot with Annas Easkey

Wee.. olla,

Happy friday evening and assalamualaikum all,

Today i would like to share dengan korang semua yang aku dah join this event.. Kebetulan adik aku konvo kat uitm shah alam on this 24th Oct, and this class will be held on 23rd Oct. Lucky me.

Aku actually sangat adore kat photographer, Annas Easkey ni. Selalu gak lepak kat blog beliau sebab suke usha hasil kerja beliau. Then terjumpe la entry ni. Since i love both photography and make-up bagai ni, i have decided to join this class. Gumbira tak terkira sebab selain leh belajar make-up dengan Dya-Dya Romantika beauty consultant ni ade sesi personal photoshoot dengan annas easkey. Wallah.. its perfect.

Dya reply email aku cakap yang die terharu ade peserta dari kuantan nak join. Aku lagi terharu leh join.. Wee.. sambil lompat meroyan.. hehe..

Nie aku share iklan yang Dya yang cun ni post kat blog beliau. 


Advance Makeup with Dya Romantika & Photoshoot with Annas Easkey



1 comment:

fzza podzy said...

Ahaaa . Ada tengok jugak Annas Eskey neh . Cool :))

There was an error in this gadget