I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 30 March 2011

Putra Aiman on air kat pagi@era with Aznil

Assalamualaikum,

At mengikut jam ak 1.07am nie ak dpt idea nak menulis about my cute nephew Putra Aiman or lebih dikenali dgn gelaran "aiman the ultraman". He is among my cutest anak buah but all of them are cute. Tapi die sorang ni pelik sikit i mean die nyer kepetahan bercakap really unbelievable. Kalau stay ngan die korang akan kene melayan segala pertanyaan die the whole day. Aku pon kdng2 tak larat nak layan.. Fuhh.. kering air liur beb..

 
Saya la aiman yang comel, ngade, peramah, suke merepek, obses dgn ultraman dan suke watch kartun.

   Actually ak nak cite tentang cmne die leh on air @ era yesterday moning.. It started after aku dengar cayang die nye segment@era with pak nil every day mase dlm kete. So, i decided to register la one of my nephew nie yang amatla talented bab2 bercakap and merapu ni. Ingat takde la p.nil nk call.. tup..tup.. akak aku (mama aiman) kecoh yg p.nil da call..
   So, after that day bermulala penantian kami untuk mndgr celoteh budak kecik nie kat era.. 3 days later means yesterday(30 mar 2011) keluar.. ape lagi terpekik terlolong la mama aiman nie mcm kne histeria.. hehe takla tp excited giler la termasuk la aku.. Tapi ak still control cun la ala2 kim kardashian.. (tibe2 kan) lantak la..

   Nak upload rakaman suare die on air ritu tp takleh.. So, mungkin next time or dengar la sendiri kat era.fm or at his mama nyer fb cik mas ab rahman.

So, sekian la for this time.. Next time i tulis lagi.. Luv me..^_^


3 comments:

AbgFeroZ said...

weeeeee... singgah skodeng blog nie

AbgFeroZ said...

singgah blog sya nnti http://jiwarosak.blogspot.com

Choc_Strawberry said...

Thanks for dropped by bro..

There was an error in this gadget