I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 13 October 2011

Atuk ku nak kawin.. hehe

Wee,, Olla..

Hehe.. terkezut tak atukku yang berumo 70 taun nak kawin.. lalala.. hehe
Actually nenek aku meninggal last year and before that my grandpa n grandma ni mcm sweet couple which tak penah berpisah.. So, everything about my atuk was handled by my nenek.. Selepas nenek da pegi atuk mcm sgt sunyi and kesian.. Dia kind of hubby which selalu duk umah, mkn mknan yang wifey msk.. So, since that sumer da bertukar.. Tiada lagi nasi dagang yang paling best hari raya.. Sedih taw... 

So, kami telah mencari pengganti untuk atuk kami yang tersayang so that die tak kesunyian lagi.. Tadi pegi merisik bersama keluarga yang lain.. Insyaallah majlis akan berlangsung sebelum raya haji.

Moga nenek baru kami sangat baik n suka masak mcm late nenek.. Atuk da nak kawin 2nd time aku ble lagi nie.. tak sbr plak.. haha

Gambarku tunang..


18 comments:

miratun madihah said...

wah bestnyaa

Eyda Dania said...

tahniah r atokk!!...yess!! dpt nenek bru ye...hehe..

Cik tikah said...

wah, atok nak kawen dah. mcm sweet jer. hehehe..

ChocStrawberries said...

aah.. sweet kan? hehe.. my atuk yg hensem.. haha

sis92 said...

congrate la atuk hehe:)

budakijaupendek said...

terkejut gak mula-mula tgok pic.
ingatkan tu bakal nenek.
buntang mata jap.
dh baca describtion bru tahu. sori ^^

lilydamia said...

tahniah ! dapat nenek baru..ingatkan gambar awak tunang tu "nenek baru awak" sebab gambar disitu ye...tokojut oden ...:-)

ChocStrawberries said...

jgn gitu.. itu tuan blog sje interprem.. haha

SweetOuju said...

hehehe..ntahnyer, tuan nyer blog biler lagi..apapun tahniah datuk!!

ChocStrawberries said...

thanks all.. hehe...

MyKhalish said...

congrats to atok..

Mawar berduri said...

wah .. barakallah tok !! ;)
tumpang bahagia .. moga hingga ke syurga ^_^

Aen Azhan said...

tahniah untuk atok awak! hehe :)

acheeqa farhana said...

selamat pengantin baru atok! :)

pudenz said...

huhuu..best nye ade atuk n nenek bru.. =D

ctk said...

wah...tahniah2 ..bakal dpt nenek baru la nie..jge dia elok2 ye :D

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Wah, dapat nenek baru.. Hehe.. MissCt 2 years ago moyang yg kawen.. Mmg unik.. Ramai yg dtg.. Hihihihi....

fatin hanani said...

waa sweet nya ank2 n cucu cari pnggti nenek hehe :D

There was an error in this gadget