I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 3 October 2011

High Class Fashion with QOMA's Boutique

Wee.. Olla,

Semalam time tengok-tengok facebook terbaca yang QOMA's Butique telah membuat 1 Contest/Giveaway 
yang sangat awesome which pemenang akan mendapat Cotton Maxi Dress
The contest is sangat-sangat senang.. 
Just buat entry pasal QOMA's Butique and letak at least 
5 gambar tentang QOMA's Butique nie and link kan kat Facebook qoma..

^_^

So, here the entry untuk QOMA's Butique yang vogue..


Entry ni I dedicate khas for QOMA's Butique yang really offer high class and latest fashion. Design and style produk QOMA memang sangat sesuai untuk mereka yang berhijab but still nak nampak bergaya. 
As example the latest product by QOMA ialah 
Maxi Dress and skirt
 (macam Hana Tajima & Yuna pakai ok!) 
Buat ku terkesima..
^_^
Tak caye jom tengok.

AWESOME

OUTSTANDING

STYLO

GORGEOUS

The cardigan ade 2 jenis which korang boleh pilih iaitu yang sampai lutut or sampai kaki. Dua-dua stylo.
The Maxi Dress pulak boleh buat sleeveless or long-sleeve. Custom made lagi.. 
Pasal harga jangan risau, sangat-sangat berpatutan...
Nak? baik cepat sebab macam goreng pisang panas.. HOT..
OMG.. 
teruja tak?

^_^

Wait,,,
That's not all 
^_^
UNBELIEVABLE
 Tudung yang sangat outstanding... Memang tak jumpe kat tempat lain. 
Fatin Suhana lagi jadi model.. Kelas gitu... 
Other than that, baju kemeja, cardigan, eksesori, and luggage pon ade.. 
Conclusion, semua ada & semua lawa gilerrr..



Fuhh.. 
memang tak dapat menahan perasaan ingin shopping kat Butik QOMA ni.. 
So, jom la ramai-ramai tengok ape lagi ada kat Butik QOMA ni.. 
Just click kat bawah ni ok..





^_^



Hope dapat Cotton Maxi Dress tu..
Sape yang nak jugak leh join contest by QOMA's Butique ni.
Senang jer..
Buat entry pasal QOMA's Butique..
Done
^_^

13 comments:

kozumi_ro said...

wa...cantiknyer^ ^

Choc_Strawberry said...

kan? sangat cantik.. Qoma buat giveaway.. join la ne taw dpt cotton maxi dress...

Khairil said...

semoga berjaya ye dalam contest tu...

Yasmin ♥ said...

Cantikk sgt !!!

penmerah said...

memang terbaik. cantik2 baju dia..

ChocStrawberries said...

cantik kan? suke tgk gamba kat fb drng nie.. tapi xde duit nak beli,, huhu

jelah said...

cantik......kalo wt longgar ckit pon lagi cantik..

Rara. said...

beautiful :)

iKhRam said...

cardigant labuh kuning tu cantik.. sama gak la dgn kain labuh kuning tu..

semoga menang.. cantik2 baju kat boutique nie..

ChocStrawberries said...

KAN? CANTIK SGT.. HRP MENANG GAK KLU BLH.. HEHE..

Perfumes Farm said...

hi..lets join Perfumes Farm Contest and grab a chance to win fragrance mist from Victoria's Secret.

visit this link for more details:
http://perfumefarm.blogspot.com/2011/09/perfumes-farm-contest.html

ekabukanmakcikkau. said...

wahh patutlah cantik,fatin suhana ghupenye, tapi memang cantik ahh . nak gi belek belek jap hahhaa

ctk said...

memang cntik sgt...ct nk pegi survey2 jap..hehehe..moga menang ye :D

There was an error in this gadget