I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 10 May 2011

Aktiviti suka suki

Wee.. Olla..

Hujung minggu hari tu aku and my two sisters pegi melaka.. Akak aku ade event aper tah kat saner.. So kami layan la lepak sane sekali.. Lgpon duk hotel free.. Ok la kan? Melaka pon bukan jauh.. Tapi tak sempat la nak g tempat bersejarah.. sebab g 2 hari jer.. hehe padahal tak minat.. So we are gathered even tak cukup 1 seorang lagi akak sulong aku yang busy sesangat ng cafe die.. kami still have fun.. hehe

Ini adalah aktiviti sepanjang hari sebab asyik klik2 jer.. Take picture is a must la.. aku of coz la.. Simpan dalam fon sendiri pastu upload kat blog sendiri sukati la kan? orang lain nak kater pasan pon kat my own blog.. hehe jgn marah ha..

Wit Cik yaya-Adikku yang nerves all the time

Wit Cik Mas- Akakku yang sengal sepanjang hayat..
Melalak even suare memang baik punyer... hehe
Posing kat depan hotel.. Sebab tunggu Cik Mas balik tak balik2.. isk..
Layan anak buahku yang comel nie.. Chicky meal + teddy Mr bean.. Asyk kene paw jer ng Aiman ni.. Botakkk.. 

 










                          


 Selepas sangat gembira kami luper dimana kami parking kereta kat Mahkota Parade.. Boleh? Nasib baik ader abang2 security yang baik.. haha.. sengal tol.. Nasib baik plat pahang.. klu tak wat malu ajer.. heee.. Itula kesengalan kami.. Tiga-tiga samer jer.. 

So, tu jer cayang
Luv me ^_^



No comments:

There was an error in this gadget