I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 30 May 2011

Yang negative..

Wee.. Olla

Hi my choc_strawberry.. Lame rasenyer tak bersua.. haha... hehe malam ni ak sje la nak tulis something yang boring cikit.. Kadang2 bile duk saje2 kiter akan terpikir nyampahnye itu nyampah nyer ini.. So kali ni aku just nak luah isi hati aku.. Maklumla.. ini jer tempat yang ak boleh nak bercerita.. Kalau aku bagitaw orang nanti kecik hati la.. terasa la.. perli la.. padahal just sharing..

Ok la.. biler aku ng orang or kawan aku selalu elakkan orang yang suke cakap besar.. Aku pantang cikit la pasal bende ni.. If ak takde kene mengena ng die ni selalu ak bagi jer sebijik.. Tapi kalau cam orang yang selalu around ak cam kawan kerja ke, sedara ke ak just diam and senyum jer... Dalam hati pon ak senyum gak sebab da taw perangai die gitu.. Biarkan die dalam dunia die sendiri...

Then yang kedua aku tak suke yang suke nyuruh2.. Macam bos plak.. Nak2 kalau menyuruh tengah ak wat kerja sedangkan die tgh goyang kaki.. Rase nak bg penyepak jer.. Or yang tak reti nak guna bahasa tolong.. Cth: weh ambikkan beg aku jap.. Aper la salahnyer kalau cakap, "boleh tak tolong ambikkan beg ak?". Kan sejuk sikit dgr.. Orang pon leh tlng ng ikhlas...

Next yang suke emo tak pasal.. Lagi2 yang biler marah kat bende lain kiter yang jadi mangsa.. Amboiii.. byk cantik muke ko kan nak lepaskan marah kat ak.. Orang macam nie memang ak bagi penampar jer laju2.. Tapi kalau cam ader pape die just silent.. Ak tak kisah sangat.. Setiap orang ader time yang drng rase nak silnt jer kan.. Macam aku la.. hehe..

Pastu yang sangat suker mengumpat.. Semua pasal orang die nak kutuk and tak suker.. Duk kejap2 boleh la aku ng orang camni.. Lame2 aku rse meluat sikit la.. Tapi sbb ak ni jenis hati takde prsn selalu aku buat tak taw jer.. Dgr jer die citer.. Kalau mood nak tambah dosa ak join la skl..haha...

Last one ak mmg tak suke yang suke pas2 citer.. Contoh ak citer kat ko somthing n bitaw jgn btaw org.. Then ko plak g btaw org n ckp jangan btaw orang.. Last2 satu kuantan taw.. Hmm.. memang ak da tak share ape2 da ng ko pastu.. So jangan btaw ak sombong la...hehe

So tu jer yang ak boleh mengarut malam nie... Otak beku giler skrg.. Malas sgt nak menulis.. Tunggu ak rajin2 cari mood ak dating ng ko jer choc_strawberry eh.. hhe..

Tu jer cayang..
Luv me ^_^

2 comments:

Munirah said...

sume list manusia kat atas tu kite slalu jumpa! tp plg tak suka org emo, diorang buat kte annoyed -.-'

Choc_Strawberry said...

yes.. cannot agree more.. hate that kind of people...

There was an error in this gadget