I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 18 May 2011

Kehancuran tahap melampau

Wee.. Olla..



Hi.. hehe macam rase bersalah plak kat blog sendiri sebab diabaikan.. cian dier... Tapi hidup sangat kucar kacir sekarang.. otak rase nak pecah.. banyak bende nak buat but dont really know where to start.. really it sucks..

Argh.. Bulan depan ader dua bende besar might happen in my life.. One is good and one more is really something bad.. I really dissapointed with myself because of this.. I really made a very bad decision.. i should just be more sabar.. I shouldn't follow my heart every time.. But i cannot blame takdir for this.. I hope i will get what i need desperately really2 soon..

Go to work everyday rase macam nak siapkan kerje cepat2 and really malas nak buat extra work and nak balik cepat2.. Otak da tak kat situ da.. Should i just take something like methamphetamine just to calm myself.. woo.. its a big NO No.. Just kidding..lempang diri sendiri laju2..

Lets just share that gud news.. I will engaged with my prince charming really soon.. As soon as tomorrow.. hehe just kidding.. but really soon like next month yang tinggal beberape hari lagi.. Argh ni pon runsing gak.. Aper aku nak buat.. Hantaran aku belom buat lagi.. Harapkan cik yaya,, habiskan minyak kete ader ler.. siang malam jumper kawan.. Adoi.. I need to depend on myself in everything.. Luckily i got u Choc_Strawberry where i can luahkan perasaan..  

Erm.. memang takde mood giler.. Nak tenggelamkan muke kat bantal and tido sampai tahun depan..

So, tu jer cayang..
Luv me ^_^

2 comments:

Cik Cammy Lia said...

tahniah....nak jadi tunang org da

Choc_Strawberry said...

hehe.. thanks cik cammy..

There was an error in this gadget