I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 12 December 2011

Malam Yang sunyi bersama HB

Wee. Olla..

3 am in the morning and i still awake.. as usual survey wedding punyer thing.. Makin nervous but excited at the same time.. hari nie baca blog Intan Norazam. Suke sangat tengok fabrick handbouquet yang die buat. Baru tadi terbaca pasal handbouquet tu kat blog Kina.. cantik sangat and sangat terkilan sebab tempahan untuk B2B 2012 da tutup.. Really adore everything yang cute and sweet macam tu.. Pada yang belum pernah tengok HB tu gambar kat bawah nie yer..

picture from Intan Norazam

Intan ade bagi tutorial nak buat tapi tak kreatif takut tak jadi.. huhu.. mgkn akan cuba buat jugak walau ape terjadi,, 

Ok la sekarang perlu tido dulu walaupun esok cuti,, Nanti bangun lewat mak bising plak.. huhu..

So, tu jer la cayang
Luv me
^_^

3 comments:

Nana Syazana said...

x sempat order kat intan, blh order kat nana ;) hehe..
nana ada byk kosong lg ni..

ChocStrawberries said...

weee.. sukernyer.. thanks nana.. da email nana taw..

Serigala Maroon said...

hihi, i pun cuba buat sendiri hasil dr tutorial sis intan .. menjadi! hihi

There was an error in this gadget