I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 5 December 2011

Mencari Fotographer

Wee.. Olla..

Sekarang da pukul 12.45 malam but i still awake.. Why? Sebab tengah usha butik pengantin, fotographer, kad kahwin, doorgift & etc. Wah.. byk giler.. Bersusun tab kt lappy aku nie.. sian dier..

nie la hafiz tu..
Tapi sedang aku mencari dan menusha aku terjumpe this blog belong to a man called hafiz.. The art is stunning and outstanding. exactly how i imagine my wedding picture will look like.. 

Hafiz mintak share picture awak yang giiiiler.... cute tu kat blog saya k.. Jangan marah taw.. Tgk picture die..

 This picture i love so much.. memang sangat pantang kalau jumpe gambar dessert table nie sebab angan-angan to hv it at my wedding. The color is stunning and cute. We can see the sweetness in this picture. With all the centerpiece yang cute-cute and the way the picture was taken.. Fuhh... I want one..

 This picture pun sweet sangat and creative.. sye nak picture camni jugak nanti taw.. As i compared if picture is taken the same way but by different fotogpher mmg berbeza.. Ade jugak fotographer yang buat tapi tak dapat kualiti macam nie.. Skill is very important. So, berhati-hati memilih fotographer yer all B2B. Jangan kamu menangis di kemudian hari.




 This is unforgettable picture and if my fotographer captured a picture like this i will thank him sooo much. Why? because for me jarang ade fotographer yang terfikir nak capture angel camni.. This moment really show the sweetness of this wedding and how beautiful the wedding is.


Gamba bouquet ni dicapture pun sangat kreatif and cute.. huhu.. adore u la bro.. Can i have u at my wedding? Jangan quote mahal-mahal boleh? hehe..

Camne? terpegun tak? cute sangat and color pink is my fav color.. Kalau la die jadi fotographer aku on my wedding nanti.. Berangan jer aku nie.. budget ciput tp angan-angan tinggi dari gunung everest.. Da mintak quotation with him tapi taktaw dapat tak in budget..

Oh satu lagi nak bitaw si hafiz nie ade buat contest as per below nie.. Sila la join.. Aku tak berniat nak join sbb harapan terlalu jauh.. Aku tinggal di Kuantan.. Takkan die nak turun sini semata-mata nak shoot aku kan? Tapi aku pk balik.. Aku blh turun sane and if dapat it really perfect for my pre-wed picture.. 

So, tu jer cayang..
Luv me
^_^

3 comments:

dhiera said...

saya pun tak join sebab kalau menang pun, kena shoot gambar bulan 1 atau 2. saya tak plan untuk ada pre-wedding~

ChocStrawberries said...

sme la.. klu xde2 la.. klu rezki kite amik la kan.. hehe

Serigala Maroon said...

dah ada wedding OP ke dear? kalau belum, i nak share my wedding OP .. visit them at www.detikindah.com .. ada promo tau utk event 2012 =)

There was an error in this gadget