I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 8 November 2013

17 Weeks Old

Wee.. Olla...

Assalamualaikum dear chocstrawberies,

Wahh.. Rindu my Chocstrawberies but rasa sangat hampa sebab banyak giler cerita yang berlaku dalam my everyday life tak update kat blog nie.. Hmm ingat nak jadikan blog nie my whole life diary.. Gambar kawin pon tak sempat update.. Tapi itula kehidupan.. Perlu ade pengorbanan.. 

Ok, enough of all that.. Sekarang nak update about my baby.. wee.. Dah week 17.. Oh dear permata hati mummy dah besar and the best thing ialah kita sentiasa bersama.. Saaaayaaang kamu..

Baby sekarang lebih kurang 5.5 inci/ 13 cm panjang dan berat lebih kurang 140 gram.. Tulang- tulang pon mula mengeras.. Wahh.. Kagum dengan ciptaan Allah.. and tak sabar nak rasa baby kicking.. Org cakap da blh rase baby gerak-gerak sekarang.. Tapi for 1st time mummy ni tak dapat la rase pape lagi.. Cume time lapar perut macam tegang mungkin baby hentak-hentak kaki cakap mummy lapar.. mummy lapar.. hehe just kidding..

Ok, sekarang kalau guna stetoskop kita dah boleh dengar degup jantung baby.. Tapi da sebulan tak pegi check-up kat klinik.. Selalu tiap-tiap bulan pegi checkup dekat klinik and scan.. excited terlebih.. Nak buat appoinment dengan pakar ritu full until 27 Nov.. Oh dear.. tapi its ok kita jumpa nurse jer this monday k baby.. Dekat Klinik Kerajaan because saya pegi checkup at both private and gomen.. Just i case anything not go smoothly kan.. But hopefully takla.. Insyaallah semua OK..

Jom tengok gamba baby this week..


Nanti ade mase i'll scan and share all the real picture and share here k.. Oh 1 more thing is that info about baby nie saya baca dekat sini.. 
http://www.babycenter.com.my ..

Ok, till next entry.. Tata ^_^

No comments:

There was an error in this gadget