I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 8 November 2013

Wedding...

Wee.. Olla..

Assalamualaikum,

Alhamdulillah.. Baru lepas lunch.. Tapi bosan plak tak taw nak buatpe.. En Hubby ade kursus 2 hari sabtu dan ahad.. Hari orang cuti hari tu la nak buat kursus bagai kan.. Tapi nak buat camne itu sumber rezeki kan.. Moga diberkati oleh Allah..

Dah bosan-bosan nie tiba-tiba rase nak tengok gambar kahwin dulu.. Since tak sempat nak update dalam blog nie gamba sanding so, ape kate kite share-share jer la sini.. Nanti bosan-bosan boleh tengok balik kan??? ngeh..ngehh..ngehh..

Ok.. This is Our Wedding Dais.. Simple kan.. Ok laa.. Ignore backgroung yg tak berkaitan.. kat kampung kan..


I love this tempat makan beradab.. Unik at that time.. Love it so much
Canvas designed by adik ipar... Thanks Kamil.. Classic
Assalamualaikum.. hehe control time nih.. Belakang tuh my niece as my flower girl

Us on Dais with our bestman and bridesmaid.. hehe

Moga bahagia ke akhir hayat.. Cannot wait to see our baby soon..


Time nie dah panas sangat.. huhu

 Ok.. Till next entry.. Tata ^_^

No comments:

There was an error in this gadget