I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 16 November 2013

Makan!!!!!!!

Wee.. Olla..

Assalamualikum, wahh.. what a beautiful morning.. Hujan plak hari nie.. 

Ok, takder aper nak citer just nak share picture mase g shopping-shopping dekat the curve and sunway pyramid.. 

Penat sangat time nie.. No idea dah nak makan..banyak sangat pilihan tempat makan.. so, decide makan dekat Food court jer.. Boleh la kan.. 




Ok, Yang nie dekat sunway pyramid Fullhouse Restorant.. Wahh,, Ini macam boutique restoran.. Tempat die cute ala-ala korea gitu.. Tengok jer terus ajak en Hubby makan sini.. Hehe.. Dier gelak jer ng gelagat Wifey die yang childish nie walaupon da nak jadi mummy kan.. hahaha..



Appertizer.. Baked Oyster with cheese.. nyumm..nyum..
Mixed Seafood with orange sauce

This is the next day.. makan punyer la syok sampi tertinggal shopping bag dekat Fullhouse tadi.. So, call tanye and next day datang ambik and lunch dekat Manhattan Fish Market.. Tapi nie memang my favourite place makan sebab sedap and banyak and seafood segar.. Dap..dap..





Pose sikit.. hehe
Ok.. Tu jer.. Cerita pasal makan.. Pas ni kita cerita pasal Babymoon.. hehe.. Baru betul cerita kan..

Until next entry.. Tata ^_^

No comments:

There was an error in this gadget