I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 10 November 2013

Shopping Time

Wee.. Olla..

Assalamualaikum,

Ok.. Dah siap semua baru boleh menulis dengan tenang.. Hehe.. Oh yer sambungan dari entry yang lepas.. Hari Sabtu pagi kami pon dengan awalnya bergerak ke IKEA.. Ingat nak beli almari untuk Baby tapi Hubby cakap tak muat plak nak letak dalam kereta Persona dia sebab almari yang kita pilih panjang sangat.. Bukan ape.. I prefer something yang boleh pakai lame and.. boleh gantung baju.. So, less baju yang perlu dilipat.. Tak ke cantik kalau romper and jumper baby tu tergantung banyak-banyak kan.. Cute sangat.. Padahal alasan malas lipat baju..

Breakfast kat ikea.. Tapi Ikea meatball lom siap lagi time nie.. Kul 10 pg baru ade.. kecewa.. uhuk..uhuk..


Muke sembab bangun pagi.. haha.. 

Just to show how long we have to q at 9am in the morning.. huhu..


Ok, lets get back to the story.. Kami sampi kat IKEA at about 9 pagi.. Sajer datang awal so that takla susah nak cari parking dan boleh breakfast sekali.. hehe.. Ok la mai kita layan gambar hasil tangkapan di IKEA...

Tengok aper tuh? hehe.. Ni amik gambar untuk buat contoh nak cat bilik baby nanti.. Cantik tak color ni?
Nie quilt cover yang tak masuk dalam budget.. Tapi sebab cantik sangat and i so into yellow now boleh la.. Comel sangat
Other stuff.. 

 Ok.. Ader satu lagi langsir untuk bilik baby tapi.. takder gambar pulak.. Tapi langsir ni special sebab mummy die jahit sendiri taw.. Kami beli kain kat ikea jugak sebab murah and cantik sangat..

Ok.. After that kami jenjalan plak kat The Curve.. Nanti la plak citer pasal tuh.. Tak solat asar lagi.. Nanti sambung.. hehe..

Untill next entry.. Tata.. ^_^


No comments:

There was an error in this gadget