I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 9 November 2013

Tune Hotel Damansara

Wee.. Olla..

Assalamualaikum,

Hye.. Wahh hari nie banyak kerja sikit.. Baru balik klinik gigi.. Sekarang tiap-tiap bulan pergi cek gigi.. Itu yang nak puji pasal klinik kerajaan.. Diorang memang ambik berat sangat pasal wanita yang hamil.. Katanya boleh sebabkan baby lahir tak cukup bulan dan berpenyakit kalau ibu ade maslah gigi.. Since percuma and diorang sanggup bagi appoinment hari ahad which kita cuti kan.. Ok jer.. 



Ok,lets go back to cerita asal tadi. Hari tu cuti Deepavali hari sabtu kan so, my company bagi cuti hari Jumaat and tambah dengan Awal Muharam hari Selasa dan dimurahkan rezeki lagi dari Allah Pahang bagi cuti peristiwa sempena Pahang Masuk Final Piala Malaysia pulak.. Alhamdulillah.. HoHoHo.. Kita nie ape lagi dan-dan plan percutian budget dengan En Hubby..Kebetulan Hubby memang nak gi PJ baiki kereta..Then kita boleh pegi shopping kat ikea.. wahaha..

So, start la percutian kami bermula hari Jumaat.. Hubby pegi baiki kereta dulu sampi petang jugak la.. So, sbb dah lewat kami pon decide nak check in jer and rehat-rehat kat hotel jer.. Kita duduk Tune Hotel Hotel Damansara jer.. Mula-mula geram jugak kat Hubby sebab booked Tune Hotel sebab tgk review macam tak best jer.. Tapi bila sampi puas hati gak la for tido jer kan.. Jom kita layan gamba sikit..

Tune Hotel dekat 3A & 5 MainTower, Sunsuria Avenue, Kota Damansara
Nie pintu bilik air jer.. haha sajer la nak tunjuk
Nie katil die.. Bilik kecik jer tapi nice and comfortable.. Tak boleh ambik gamba penuh sebab ade org encem duk atas katil tuh.. hehe
TV + A/C + Wired internet + Towel + Toiletries kene tambah RM72.00 jer

Ade side table yang boleh bukak tutup nie jer for more space kut.. Tapi no coffee..Tea or kettle k.. 
Tapi for kami yang just balik hotel at nite time its really worth and affordable sangat.. So, untuk bilik for 2 nites just RM156.88.. Berbaloi-baloi...

Ok..So, tomorrow early in the morning kami berangkat la ke IKEA .. tapi kita smbung next entry plak k.. Nak g masak timun masak lemak kuning.. teringin plak nak makan.. hari tu makan kat rumah mertua tak puas.. Nanti kita share gambar kalau jadi k..

Until next entry.. Tata.. ^_^

No comments:

There was an error in this gadget