I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 30 November 2013

Babymoon - Berjaya Hills Golf & Country Club

Wee... Olla...

Assalamualikum,

Ok.. Hari nie nak smbung citer pasal Babymoon.. Means that kami and our baby in making.. Ok dipendekkan cerita kami pergi jalan-jalan ikea n etc then we decided to stop by at Berjaya Hills or Bukit Tinggi on the way home..

Mase nak naik tu takla kami macam teruja sangat sebab jalan mendaki tu takla menarik or nampak nyaman macam naik pergi genting.. So, kami stay dekat Berjaya Hills Golf & Country Club sbb Colmar Palmar cost about >350-400 ringgit per nite which menyimpang dari cuti budget kami.Jom layan gambar di Hotel nie..



                  

    



Bilik nie cukup lengkap ade bathtub semua.. And view pon cantik.. Of coz tak secantik Colmar Palmar tapi ok la sebab nak g Colmar Palmar pon dalam 5-10 minit jer.. hehe And 1 lagi die bagi entrance voucer to Colmar Tropicale which included Japanese Tea House and Botanical Garden.. WEeeee.. Love it..


Ok, nie dah time check out tapi will continue share picture on next entry mase kami feeling2x pakai baju jepun dekat JTH and feeling bercuti dekat oversea di Colmar Tropicale.. hehe

Untill next entry.. Tata ^_^




2 comments:

Kira Sakura said...

berapa ye sewa hotel awal duduk tue

ChocStrawberries said...

klu tak silap rm238 per nite.. hotel pon ok...

There was an error in this gadget