I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 30 November 2013

Babymoon - Bukit Tinggi

Wee.. Olla..

Assalamualikum,

Ok.. Nie last dah update pasal Babymoon.. Banyak lagi aktiviti baby nak update dalam blog nie.. Yang paling best mase g shopping barang Baby dekat Maternity & Children Expo.. huhu.. Sabar nanti update.. For now layan dulu gmbar dekat Colmar Tropicale & Japanese Tea House nie..









Gambar kat atas nie semua dekat Colmar Tropicale.. Kat sini ader kedai makan banyak tapi semua mahal and kene be careful sbb ader yang tak halal.. Tapi kalau datang honeymoon memang sesuai sangat la tempat nie.. Romantik giler.. hujan plak tuh.. Best sangat.. Feeling2 kat oversea plak.. sukerrrr sangat.. Thanks hubby bawak g sini..

Ok meh layan gambar dekat Japanese Tea Village Plak.. Nie Kami pegi esoknyer sebelom check out.. Tempat die pon tak jauh mane tapi kene menapak sikit naik atas tuh.. huhu nasib baik berbaloi.. Jom layan,,






Kami sewa baju Jepun nie RM20 sepasang.. hehe sekali-sekala kan.. So, posing-posing nie kalau takder orang ketiga nak amik gambar ader mak cik and budak pempuan yang jaga rumah Jepun nie tolong amikkan gambar.. Nasib baik.. Tapi rase berbaloi sewa baju nih.. Sukerrr...

Ok lah.. Sampi sini sajerla kembara kami buat kali nieh.. Nak cerita pasal baby plak pas nie.. huhu.. Asyik mama n papa baby jerk kan..

Untill next entry.. Tata ^_^

2 comments:

Kira Sakura said...

ramainya yang update pegi bukit tinggi. dah la tingin nak pegi huuu.

kena tunggu Fateh Uwais besar sikit

ChocStrawberries said...

pg la.. tp bwk baby pon ok kut sbb tmpat tu mcm relax jer.. jgn time hjn dahla.. ssh skt nk bwk baby klu hjn..

There was an error in this gadget