I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 23 April 2011

Akademi Fantasia??? erm.............

Wee.. Olla..


Huuuuuuuu.. Malam nie lewat sikit aku update blog sebab macam2.. Kepala aku pening smpai otak nak terburai rasenyer.. Mungkin sebab makan "Murtabak Mengkasar" kat Pekan, Pahang (ala.. tempat lahir PM kiter tu.. Najib) yang should be really famous and best kot sebab kat kedai die just jual murtabak jer and ramai orang.. But bagi pendapat aku yang sukerrrrrrrrr makan nie.. erm.rase die same jer dengan murtabak yang aku selalu beli kat pasar malam setiap minggu hari khamis tu.. Taktaw la kalau kat Pekan takde pasar malam.. ngeh..ngeh..


From google

Sebenarnyer aku geram giler sebab kedai tu takde jual makanan lain.. Dah la aku lapo giler.. Tapi sebab dak2 lain nak rase murtabak mengkasar tu terpakse la aku melantak murtabak jer tadi.. Kene la bertolak ansur biler bersame kawan2 kan? baiknyer aku.. Sila puji aku baik.. hahaha



Ok la, da ler merapu.. Actually malam nie aku nak jadi pengkritik AF plak.. Cewah.. Tadi aku tertengok AF setelah beberapa tahun aku meninggalkan dunia AF nie.. Aku cam tak puas hati la nape hazama tu masuk plak.. Isk.. Die da masuk yang dolu2 kut.. n all people well known that die bukanla femes benor.. So nape nak die masuk lagi.. Da bosan kot tengok dier.. Suare die aku suker gak tapi die takde daya penarik.. Contohnyer die takder style tersendiri.. Tengok orang pakai skinny jeans die ikut.. Rambut sikat ke tepi die pon sikat ke tepi.. Erm.. tu jer la aku nak luahkan isi hati aku pasal ni.. Ha.. baru sekali aku tengok nie.. Kalau berkali-kali cuba bayangkan kritikan yang aku boleh bagi.. hahaha...

Tapi ader satu lagi, nape la suare mereka tak sedap... huhu.. Tadi aku dengar Amir tu nyanyi macam suare budak umor 5 bulan tengah mumbling.. Tak taw menyanyi ker belajar bercakap.. Nasib baik da kua.. Tapi yang peliknyer camner boleh terpilih tu? Isk..Isk.. 




Aku kalau tengok AF nie pon sebab aku suker tengok Amy Search tu.. Pengetua... Phewittttttttttt........ I lap u la bro!!!!!


Ok la aku ngantuk n penat giler.. sok nak g teman encik ucuk g repair kete n then g umah kak mek wat celebrate besde anak2 dier.. n tengok wayang n shopping n the best of the best makannnnnnnnnnnnnn..........weeeeeeeeeee
But before that of coz la reply visit korang......... maceh.....


Tu jer cayang...
Luv me ^_^



2 comments:

^effa^ said...

sedapnye gambar murtabak tu.. lama dah tak makan.. since preg tak bleh makan.. hehe. pas bersalin nak melantak btul2. haha.

Choc_Strawberry said...

wau.. tgh preggy eh? tahniah... sabar eh.. nanti da habis pantang kiter melantak murtabak tu sme2.. hehe

There was an error in this gadget