I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 9 April 2011

Resipi Memasak Nasi Lemak Kasih Sayang

Hi,

Macam da lame da tak menulis nie.. hehe. sbb pagi bgun tido selalu terus bk blog tapi hari ni buka majalah cleo sbb da seminggu beli tak baca2 lagi.. 

So, hari nie ak nak share cara2 untuk memasak nasi lemak kasih sayang yang sedap, mudah dan cepat.

Bahan-bahan:
1) Bangun pagi
2) Kemas Rumah
3) Seorang ibu yang rajin serta terrer memasak.


















Cara-cara:
Bangun pagi buat muke manje and cakap perut lapar. Tambahkan sedikit pujian serta pujukan tentang diri ibu tersebut. Kemudian pergi buat-buat rajin kemas rumah (tanpa sedikit rungutan pon), basuh kain, jemur kain, basuh pinggan, dan sapu sampah. akhir sekali pergi mandi wangi-wangi dan tunggu selama sejam.

Hasil selepas sejam:





Nasi Lemak Kasih Sayang








wau.. best giler breakfast pagi ni. Mama memang the best mum in the world la.. Luv u Mama.
Haha.. best kan resepi ni. Mudah dan cepat. Berbaloi-baloi.. Selamat mencuba..

Tu jer yang aku nak mengarut kali ini. Actually entry ni aku dedicate kat mak ak yang masak nasi lemak kegemaranku pagi tadi. Aku bukan tak pandai buat sendiri tapi tak terer sgt.. hehe

Luv me ^_^

1 comment:

cik yaya said...

d best nasi lemak from our superb mom..hehehe...luv u mom...u're such a great woman in d world...mmuahhXX

There was an error in this gadget