I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 29 April 2011

"OdahOne Giveaway | Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya"

Wee.. Olla,

Hi, adui malam ni tak bape nak semangat la.. nape erk? ngantuk giler rsenyer.. tp bl tgk blog jer nampak ade org tinggalkan pesan "awak di tag" kat chatbox.. maceh myetech9.com sbb tag sye..So aku tilik2 blok cik odahone nie.. hadiahnyer menarik so, aku menjoinyer.. Handbag u olz.. Suke? mesti suke la klu da nme pempuan.. Mne ader pempuan tak suke hadiah.. K tengok bawah ni kalau nak join yer..





Syarat-Syarat Penyertaan GA :

1. Warganegara Malaysia yang mempunyai blog
2. Menjadi follower bagi blog Odah + One = OdahOne
3. Buat satu entry berkenaan GA ini yang bertajuk;
"OdahOne Giveaway | Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya"
*Sila letakkan banner di atas di dalam entry tersebut & linkkan ke entry ini
4. Tag 2 orang blogger untuk JOIN GA.. Itu kamu : <sweet stalker> & <cik nurul>
5. Sila tinggalkan URL entry yang anda buat pada kotak komen dengan format seperti  berikut ;
Nama : OdahOne
URL Entry : http://odahone.blogspot.com/2011/03/odahone-giveaway-bersamamu-hidup-ini.html

Tarikh Tutup :
30 April 2011


Mai la join reramai eh.. Klu aku menang mmang pelik giler sebab aku tak penah menang jabutan bertuah.. Mungkin tak berape bertuah.. Tapi takper aku bagi sokongan kat cik odah..


So, tu jer cayang..
Luv me ^_^

4 comments:

sweet stalker said...

thanks yeah tag atien. insyaallah nt atien join..:) good luck.. heee

Odah + One = OdahOne said...

Hi! OdahOne dtg tgk entry ni...thanx 4 join...everything ok...LULUS...mngkin anda adalah pemenangnya??? Gud Luck!! sbg ganjaran JOIN GA, OdahOne klik iklan nuff kat sini smbil fllow ur blog...Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya...Yeah!!!...boleh semak nama anda kat sini k...PESERTA GA

awek hadi said...

hi....jom la join contest yan gak.. huhuhu...

Ashraf said...

dah follow :D
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

There was an error in this gadget