I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 25 April 2011

Hip..Hip Hooray!!!

Wee... Olla...

Hi all,, sudah tido kah? hehe.. orang sumer da nak tido aku baru nak mengupdate entry.. hehe.. Nak wat camne malam2 baru ader mood nak mengarang kot.. konon..hehe

Sebenarnyer dari tadi aku mengonline tapi reply visit, follow n blogwalking.. bse la kan blogger semua.. hehe
Mase aku nak masuk bilik tadi adikku cik yaya pon melontar kata2 berbunyi "mane entry baru nyer? dari td online ingat wat entry".. Hehe nampak sangat kamu peminat setiaku kan? haha.. Tanye tak ngaku.. kiki neway maceh sebab selalu baca blog akak mu ni ye dik.. 

Ok la, aku nak share aktiviti aku wat weekend ari tu jer sebab da terbabas blogwalking sampai luper nak update entry.. ngeh..ngeh.. Takper la yang penting follower da cecah 100 orang.. maceh sumer.. suker sangat..wee...
same padan tak? hehe
Weekend hari tu aku da bitaw nak pegi teman encik ucuk repair kete kan? Pas repair kete tu kami ke rumah kak mek celebrate besde anak2 die.. Yang aku tertarik kek diorang cumel sangat.. ader bentuk barbie.. ader bentuk bola (MU lagi) tapi aku tak sempat nak snap gambau sebab sebok dok main dengan anak amar yang cute miut tu.. Name die adam.. Aku dukung budak tu sumer orang tanye anak saper.. ingat anak aku kut sebab cute mcm aku..haha.. jangan muntah eh..

Then kami pergi tengok wayang, igt nak tengok source code tapi lewat sgt tiket so kami layan la senjakala.. boleh layan la.. Pastu cam bse la kalau da dapat gaji.. shopping........... i like.. Yang penting aksi kami di fitting room.. hehe..
Nie shopping sambil berposing.. haha
Sekarang nie aku ke die yang shopping.. huhu.. Aku sempat grab 2 helai jer suar.. Tu pon aku beli sebab...malu nak cakap.. suar aku sumer da takleh pakai.. huhu.. maksudnyer adakah aku sudah gemuk.. huhu.. tapi aku suker.. sebab pipi aku tembam cikit.. Tapi kene beli baju n suar baru.. rugi la aku camni.. waaa...


Encik ucuk ni pon bukan main lagi shopping.. habis sumer kedai die g try baju.. Da la beli banyak dari aku.. huhu.. Takpela asal gune duit sendiri eh..hehe

Ok la aku da ngantuk.. esok pon keje.. Wee.. maceh lagi sumer eh..

So, tu jer la cayang..
Luv me ^_^

7 comments:

cik yaya said...

prasan je lebey...spe pminat stie kmu nye..hahaha..kn klu xview bising lak pg2..."dek..tgk la blog aku...tgkla.." jenuh adek u nie nk mlayan...hahaha....apsal en ucuk kmu dpt sgt2 tembam...hehehe..suh di diet cket ek..hahahaha

sweet stalker said...

wahhh..sweetnye gambar. atien dah lama tak kuar g shooping dgn danish.. huuu

fyna said...

sweet je...



jom singgah n follow belog fyna.
:)

Choc_Strawberry said...

atien: kene kua tu.. shopping leh release stress.. hehe

fyna: thanks singgah blog.. I will visit ur blog after this..

cik yaya: jgn nak membuat spekulasi camtu kat cn erk.. malu nak ngaku eh? hehe

Lulu caldina said...

best ke movie tu??

rainbOw...raInbow... said...

comey je korang ni,,heheh

Choc_Strawberry said...

lulu: ok la movie tu.. leh layan la..hehe

rainbow: maceh.. comey eh? blushing ni..

There was an error in this gadget