I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 20 April 2011

Ikan Puyu Pekasam

Wee.. Olla..

Adoi semalam tak buka blog giler rindu.. Bz ckt sjk akhir2 ni sbb cik yaya xder.. huhu.. Tapi aku takder citer menarik pon.. Cume nak share aku makan Ikan puyu masak pekasam yang Encik ucuk kasi tadi..So, aku layan makan ng nasi panas letak kicap.. Pergh.... Best giler..



haha.. kau asyik update entry pasal makanan jer.. maklomla aku giler suke makan..
Ok la..aku takleh online lame hari ni tapi aku sempat la reply visitor yang shout out and follow aku.. maceh sumer..

Tu jer cayang..
Luv me ^_^

Luahan hati: Sorry for labmate aku yang baru, zahida sbb ckp ko sombong(bau masham) aritu.. Orang kate tak knl make tak cinta.. cumer 1 la aku nak pesan, "masuk kandang kambing kenela mengembek. masuk kandang harimau kite mengaum la plak".hehe

2 comments:

PReDicToR said...

ikan puyu pekasam? daku x pernah makan...nampak sedap je...tiba2 rase lapar

Choc_Strawberry said...

sedap tapi mcam susah nak jumper.. mgkin kat kedah ader jual.. hingga menjilat jari la klu mkn..

There was an error in this gadget