I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 16 April 2011

Ben Ashaari Gegar Lagi

Wee..

Arini aku nak wat entry pasal Ben Ashaari ni.. Aku ni baru sesangat dalam dunia blog memblog nie.. so, bila aku bc blog orang nie jer ader entry psl ben ashaari.. org tu pon ader gak.. arang nun pon ader gak.. da la entry pon tajuk same. oleh kerana sifat kecurioriousan aku ni tinggi aku pon bk la blog mamat ni..
Perh patut la.. Setelah mentelaah blog dier.. memang sifu la die ni.. (giler naif aku). Tapi yang best die tak la luper diri and appreciate budak2 blogger baru ni.. I like.. so sila la check blog die yang da boom ni..
Click kat gambar dier ni yer..


Ok la.. tu jer..jangan luper jenguk-jenguk eh..
Tu jer cayang
Luv me ^_^

12 comments:

akutetapaku.com said...

hye...

gegar..gegar..gegar..!!!!
gegar d sini...
terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

Golden Rose said...

salam perkenalan...jom gegar sama2...kita satu group...group 9...jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Anak Ulu Cheka said...

assalam geng 9

Sya_Cda said...

saya pun dr group 9...jom kita2 same2 gegar..

http://ciksya-cda.blogspot.com
:)

pami3 said...

Salam perkenalan..datang gegar dari g9..dah follow! visit me back =)

Latest Entry: Follower AAL yang ke 80! Yesssss!

azie said...

hye, folow me back,kita geng ! sy gegar disini. kalau free jemput la ke blog sy :) www.azieismail.blogspot.com

.: noor badriah :. said...

ollala.. nak datang gegar sini boleh? gegaran nie boleh rasa sampai kutub utara taw. haha. salam ziarah.. =)

deyna said...

salam gegar...i follow u....geng 9

Choc_Strawberry said...

Maceh sumer gegar cn.. Akan gegarkan korangnyer blog plak.. tunggu...

dila bahar said...

hye singgah jumpa geng group9.. jemput dtg

http://dilabahar.blogspot.com

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..

tikah said...

jalan cni n follow:D

There was an error in this gadget