I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 7 April 2011

Dont Judge a Book by Its Cover

Hi,

Because semalam aku tak tulis ape2 kat blog kerana tertido awal sbb sgt penat mungkin. So hari ni aku telah memaksa jari jemari aku ni menari di atas keyboard ni menulis whatever in my mind this moment.

So, sekarang ak teringat la ape yang disebut2 kat lab td. Pasal perempuan yang pakai tudung and tak pakai tudung. I think dua2 takde beza pon coz tak semestinye yang tak pakai tudung tu tak baik and yang pakai tudung tu sangat2 baik. Bezanya hanya penampilan berbeza. Example: tak semua yang pakai tudung tu sembahyang lima waktu tak tinggal and tak semua yang tak pakai tudung tu tak sembahyang.

Macam ak, aku baru je start pakai tudung betul2 (means tak on off) start bulan puase tahun lepas. Adakah itu bermakne aku baru start sembahyang? or ak baru start mengaji? or ak baru start puase? Tak same sekali kan? Yang beza cume penampilan and bile pakai tudung kire tutup aurat lengkap kan.. And cantik mata memandang.. hehe..

Hanya sebagai hiasan blog sendiri

Tapi kalau pakai tudung just because boyfriend ke, bcoz trend ke, its still the same kan? and aku percaye mesti tak kekal lame sbb dulu2 aku pon camtu. Pakai mesti tak selesa and mesti on off. Bile kita pakai tu sbb diri sendiri, walaupun mula2 berat lame2 kite mesti rase selesa. Bila tak pakai rase pelik pon ade..

So, tak perlu la ko nak judge2 the cover bcoz kite tak tau the content rite. Itu je la kut.
Adios. Luv me ^_^

Luahan hati: Giler tak suke orang yang suke kutuk2 orang. Bile bergurau jgn lebih2 because we might hurt someone's feeling. 1 more thing elakkan cakap terlalu banyak sbb lagi banyak kite akan salah cakap.(igatan untuk diri sendiri)

5 comments:

cik yaya said...

yea yeah..dats true...*^_^)

Choc_Strawberry said...

suke? hehe.. thanks for the pic.

cik yaya said...

yeaaa..credit for me....huhu

MIXED MINDS said...

cute picture! ;)

Choc_Strawberry said...

thanx mixed mind

There was an error in this gadget