I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 14 April 2011

Dinner@CRocOdiLe ROCk

Wee.. Olla..

Actually nothing to say just want to upload the picture when we having dinner at crocodile rock last weekend.. These pictures i just got from tuan nye camera.. Maklumla.. ak takde camera canggih.. hehe..

So, after a little touch and edited, here the pictures..

Makanan mengikut selera masing-masing
Ok, first pasal makanan ni aku giler tension.. Cuba la teka maner yang aku makan. Kalau mengikut selera aku ni aku akan pilih yang gamba atas sekali belah kiri. Name die aku tak ingat tapi aku rse its more or less macam prawn olio. Tp that nite aku rse nak try menu yang aku lom penah try.. Yang gamba bawah belah kanan. Nampak pon da taw tak best dan ianye bkan untuk mengenyangkan perut.. Wat the hell. Name die pon aku luper.. Its like kentang with mozarella cheese and other dressing aku tak igt la aper.. Rugi lagi.. Wuuu..

Muke kami menunjukkan emosi diri
Hehe.. That nite we were really having fun.. Best giler.. Seronok kawan ng budak yang tak mature. Dorang ni more open n happening.. Suke kamu sumer.. Yang takde dalam gamba jugak yer.. wee... Sbb aku mmg tak kagumi mereka yang show off and suke buat cam bagus or mature. Ader aku kesah bo?

Aku suke-suki
Lastly, my own picture la.. Gamba sendiri pasan cute mesti ader.. wajib apabila mempunyai blog sendiri. Haha.. Suke sangat mixed color yang aku pakai that nite.. membangkitkan mood ceria aku.. suke.. Next time aku nak cuba hana tajima nye style plak.. Lum penah pakai pashmina.. Nanti kiter usha kat town.. wee..
Tu jer cayang..
Luv me ^_^

Luahan hati: Tak bape masuk la ng dak baru kat sinu.. Cakap ader bau masham(berlagak).. Tapi mungkin thats just the way she is.. Kite observe dlu..


2 comments:

miss frog said...

follow u bek dear...tenkiu..=)

Choc_Strawberry said...

tq miss frog

There was an error in this gadget