I am

Every detail of my life is what made me who i am

My Love of my life

My Love of my life
07.07.2012

Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 11 April 2011

Farewell <*_*> Weeee!!

Olla..

Da lame aku tak update blog nie.. Giler rindu.. aku da macam addicted to my blog.
Is it gud thing or bad.. Wuuu..

Ok ler.. aku malas nak menulis panjang2 coz klu ak tulis memang tak paham aku merapu aper..
Ak just nak share our celebration for Nafiza Aida, dak trainee kat lab kami yang da habis praktikal last friday.
Sedey.. So, for her farewell party kitorang telah memilih restorant Crocodile Rock at teluk cempedak..
Comment: Place-nice, Food-ok la, Price-normal. Jom tgk gambar..

Yang diraikan, Nafiza & her twin
Chicken chop
Not sure


  Makanan yang lain-lain tak sempat diambil..
Cik yaya
Me


Luv camera so much

Ader gaye tak?

Pose ng dinding.. Bleh?

Me With Nafiza

Gambar ini semua diambil dengan nokia c6 ku. So jangan terkezut la ng kualiti gambanyer.. Will upload yang DSLR nyer version later yer..

Wee.. Luv me ^_^


p/s: bukan xde tudung lain tp gambar yang aku post sblum ni just pose dlm blik.. Xpenah pakai lg actually.

2 comments:

cik yaya said...

wei...nk upload pict ak pn...plih r yg elok2 cket...sengal...

Choc_Strawberry said...

wei..lawa per.. gelap.. bkn nmpk pon..

There was an error in this gadget